Wat het plaatsen van platte daken betreft beschikt Dakwerken Stefan Franken over ruime ervaring.

We verzorgen graag de professionele plaatsing en/of herstelling van je plat dak, dit voor zowel nieuwbouwpanden alsook renovatiewerken.

Fabrikanten produceren tegenwoordig haast onverslijtbare materialen, waarbij men spreekt van een minimum levensduur van 50 jaar en meer wat duurzaamheid betreft.

Het is dankzij deze duurzaamheid dat, niet voor niets, platte daken tegenwoordig zo erg in trek zijn.

Dakwerken Stefan Franken beschikt over de nodige kennis en expertise om een plat dak in diverse uitvoeringen en manieren te plaatsen.

Dit kan gaan van een plat dak met Roofing of EPDM voor nieuwbouwprojecten. Maar ook het renoveren, vervangen of verbeteren van een bestaand dak, dit met of zonder isolatie. Of zelfs een plat dak met de nodige materialen omtoveren tot een groendak, waarvoor je extra premies kan aanvragen.

We plaatsen doorgaans het hoogwaardige materiaal Derbigum als dakbedekking. Derbigum heeft een uiterst lange levensduur, is onovertroffen wat brandwerendheid betreft en geeft de keuze uit zwarte of witte reflecterende dakbekleding, alsook de optie om over te gaan op een groendak.

Daarnaast plaatsen we ook bitumineuze dakbedekking, of ook wel roofing-daken genoemd, welk tegenwoordig erg in trek zijn vanwege de verbeterde kwaliteiten en betaalbare prijzen. Bij Roofing bestaat je plat dak uit een onderlaag en een bovenlaag. Hiervoor gebruiken we de merken Icopal en Soprema.

Bij een plat dak is ook isolatie van uiterst groot belang. Meer informatie over dakisolatie kan je vinden op de website van de Vlaamse overheid. Informatie over premies voor dakisolatie kan je hier vinden.

Heb je interesse in plat dak?

Wens je meer te weten over wat er zoal mogelijk is?

Contacteer ons vrijblijvend en we gaan graag met je op zoek een naar gepaste oplossing voor je woonst.

No items found.

GRATIS OFFERTE?

Contacteer ons voor een vrijblijvende schatting voor jouw dakbedekking!

Onze ervaren team staat voor jullie klaar!

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen!
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan bij het verzenden.

Dakwerken Franken STEFAN

Groot geworden door klein te blijven!

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Accepteren” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.