Dakwerken Franken Stefan voorziet je woning maar al te graag van een kwalitatief hellend dak, dit voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.

Bij een hellend dak kun je doorgaans kiezen voor een pannendak of een leien dak.

Bij een renovatie staan we in voor de volledige afbraak en heropbouw van het dakgebinte, bij nieuwbouw plaatsen we je een volledig nieuw daktimmmer. Vervolgens plaatsen we het onderdak, panlatten en uiteindelijk de pannen of leien.

Ook de integratie van dakkapellen, dakvensters, lichtkoepels en Velux-ramen is voor ons geen enkel probleem. Dit, indien gewenst, t.e.m. de plaatsing van bijhorende rol- en verduisteringsgordijnen, vouwgordijnen of elektrische gordijnen toe.

Dakpannen of leien geven je woning een uiterst duurzame bescherming. Na plaatsing gaat zo'n dak jarenlang mee zonder de minste behandeling. Door niets te doen wordt je dak er doorheen de jaren zelfs mooier op!

Een professionele waterdichte afwerking van je dak garandeert een lange levensduur en daar staan we dan ook graag voor in.

Welke soort dakpan en of leien je verkiest, hangt of van je persoonlijke smaak.

Kies je voor een leien dakbedekking dan biedt onze leverancier Eternit je de meeste mogelijkheden als het gaat om modellen, kleuren en afmetingen. Als we het over dakpannen hebben dan moet je bij onze leverancier Koramic zijn.

Wens je een idee te krijgen van wat er zoal mogelijk is dan verwijzen we je graag verder naar hun websites (link hierboven) waar je ter inspiratie een ruim gamma aan mogelijkheden kan vinden.

Mocht je specifieke vragen hebben dan kun je uiteraard bij ons terecht.

No items found.

GRATIS OFFERTE?

Contacteer ons voor een vrijblijvende schatting voor jouw dakbedekking!

Onze ervaren team staat voor jullie klaar!

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen!
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan bij het verzenden.

Dakwerken Franken STEFAN

Groot geworden door klein te blijven!

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Accepteren” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.